17 yaşımda fazla tüylenmeden kontrole gittm pcos tanısı aldm 50 kiloydum doğum kontrol hapı verdi 4 ay kullandm 15 kilo aldırdı bıraktm hapları. Snra spora gidip kiloları geri verdm 3 ayda. Bi daha da doktora gitmedm kontrole bile gitmedm 30 yaşndaym ne yediğime dikkat ettm ne spora devam edebildm 80 kilo oldum bu arada. 2 senelik evliym çocuk düşünmeye başladığımzda kontrole gittm pcos ne durumda diye %25 azalmış doğurganlığn dedi sdece kilo vermemi istedi 1 sene deneyin olmazsa tedavi düşünün dedi hatta eşim sayım yaptırdı biraz düşük ameliyat olman lazım dediler ona da biz 1 sene deneriz olur mu acaba fln diye düşünürken 2 ay sonra geri çekilmeyi bırakmadan kilo vermeden çocuk denemeye başlamadan sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Şuan 27. Haftadayız her şey yolunda. Gebelik takibimi yapan doktorum pcos gebeliğe engel değil hatta pcosla daha kolay gebe kalınır bile diyebilirim demişti laf arasında. Bence kafanıza takarak hayatı zehir etmeyin stres en büyük düşmanı rahat olmak ve oluruna bırakmak çok önemli.