Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim
kizimin adi melisa olacak insallah 💕🤗 ama nil ve zeynep de guzel 👍
Merve-33 Elisa “cennet kapısında bekleyen melek” 👼🏻👼🏻
Marygur bnde sevmiyorum böylesi isimleri o yüzden kızım olursa daha cinsiyetimiz belli değil kız olursa Fatma Betül koymak istiyorum
Merve-33 bulursam söylerim canım 😊 Ben hiç kimsenin önerisini beğenmiyorum ya herkes bana şey demeye başladı ' senin aklında var bişi doğana kadar saklıyosun kesin' çünkü öyle bi rahatımki yormuyorum kendimi hiç😬İçimden bi his ismi hazır ve doğuma az kala çıkıvericek ağzımdan diyo ya garip bi şekilde😊
2018istanbul Ay benimde büşra olucak 😍
Kızım Olsaydı. İdil,Nisa,Hira dan Biri Olurdu 🥰 Sizede Fikir Olsun
Merve-33 Alya Duru koyacağım😊
Ama Sahra,Ahsen,Lina,Elizya,Eflin,Deren Bu isimleride çok beğeniyorum☺️
Ama Sahra,Ahsen,Lina,Elizya,Eflin,Deren Bu isimleride çok beğeniyorum☺️
Marygur Valla benim eşimde öykü diye diretiyor ama nafile😀
Elifaaksoyy sevmedim ya soy ismimiz Gür. Öykü GüR çok fazla ööö üüü deniliyo söylenirken. Oğlumda zaten söyleyemedi örkü diyo yavrum😂😂 benimde eşim diretiyo yazdırıcam bu ismi ben diyo he yavrum he diyorum😉
Marygur Haha aynen valla nedir öykü hikaye gibi 😀 Ama Alya Duru koyacağım rabbimin izniyle💗
Ben rüyamda bi isim gördüm rüyada isim görmek😂😂😂yani doğum yaptım ve doktorum bebeği alıp aymira dedi aymira hanım geldi filan dedi, eşimle paylaştım bunu bu sefer o ı ıhh dedi🙈 Üstün açık kalmış senin dedi😂😂😂
Merve-33 ben bade ismini cok beğeniyorum
Öykü Nisan koyucaz nasipse . Ama Ahsen ve Bade isimleri de guzel bız kararsız kalıp bunda netlestırdık