Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim
Kızım olursa inşallah Esila Asya koycam ❤️❤️
PsikologMeltem bizde Ravza düşünüyoruz inşallah😊
Merve-33 ben de kızımın ismini Eva koyucam kısmetse, türkçesi havva demek
peperutka varya o kadar güzel yazmışsın ki bayıldım hepsi uydur ma mesela benim ismim hazel internetdeki a lamını bir görsen bayılırsın yok arkadaş öyle bir anlamı kim uydurmuş maalesef insanları kandırıyorlar. Ben o kadar üniversite hocaları a sordum kendi alanlarında uzman adamlar yok bir anlamı fakat kulağa hoş geliyor İngilizce anlamları var ama ne farça ne de arapça anlamı var. Arapça'da kureş suresinde geçiyor fakat ora da bir ek de da anlamında imiş anlamsız yani
Nerden bulmuşlar netteki anlamını anlamadım babam da düşünün zamanında deniz göl anlamında koymuş alakası bile yok
Nerden bulmuşlar netteki anlamını anlamadım babam da düşünün zamanında deniz göl anlamında koymuş alakası bile yok
Heyzil Evet yani sanki her ismin bir anlami olmak zorundaymis gibi.Yabancilardan bir isim bulup suna cenneteki şu şeymiş diye yazalım demişler kaynak yok birşey yok.Kadin balkan isimlerinin sonlari çoğunlukla a ile biter.Malina,Galena,Aneliya,Alisya,Emiliya,Lilya.... daha nicelerini siralayabilirim.Yarin öbürgun su yazdigim isimlerden birine cennete bu demekmis derlerse sasirmicam :)
peperutka benim kızım olacak inşallah adını Umay koymayı istiyorum kuran da geçmiyor çünkü. Öz Türkçe Orhun yazıların da tarihçilerin bizzat anlamını çıkarmış bir çok makale var Türker farklı anlamlara kullanmışlar. Ama çok değişik tepkiler alıyorum ben tamamen anlamına bakıyorum fakat gerçekten anlamı kanıtlanmış isimlere bakıyorum. En son umaya karar kıldım.
3 ay sonra
[silindi]
Kbrasuer canım kızının adını ne koydun ?
Biz Asel Duru koyacağız