BuseVeMinikleri Akşamdan beri kalbim çok hızlı çarpıyor bi banyo yaptım tekrar ölçtüm tansiyonumu kalp atışımda tansiyonumda normal ama bu haftalarda oluyor mu 🙁
Bosunadunya BuseVeMinikleri bende kansızlık var ondan dedi doktor ama aşırı oluyo direk elim ayağım bosaliyo elimdeki esyaler yere dusuyo ayakta duramıyorum gözlerim karariyo kalbim çok hızlı carpiyo🥺
Beyza55- BuseVeMinikleri kalp çarpıntısı değil ama göğüsümün oraya sanki gaz sıkışmış gibi hiçbir şey yiyip içemiyorum nefes alamıyorum sıkıştı çıkmıyor
BuseVeMinikleri Bosunadunya benimde gebeliğin başında öyleydi. Yükselttik kan değerlerini ama şimdi yine düşüş var hatta anestezi doktoru ameliyat sonrası kan takılacak dedi.
BuseVeMinikleri Hilalcikkk herhangi bir şeye kaygım yok aslında. Bu ikinci gebeliğim. He evet doğuma 6 gün kala oğlum hasta oldu şu an onun anksiyetesini yaşayabilirim 😂😂😂
TubaGokhan BuseVeMinikleri bende şimdi post acicaktim carpintiyla ilgili öncesinden acilanlara bakayım dedim. Benim başından beri var özellikle üzerine düşmedim ama bu iki üç gündür sağ kulağımda kalp carpintim sesi geliyo kulağımda atiyo sanki çok rahatsız oldum artı carpintim yarına KBB için randevu almıştım EKG içinde giderim sanırım:( 20 haftalık hamileyim bende
BuseVeMinikleri TubaGokhan artan kan hacmi,tansiyon,kan değeri düşüklüğü bunlar etkiliyor tabii ben dün soğuk bi duş aldım dinlendim sabaha daha iyiydim ama bi oğlum var okula başladı ve 4. Günü hasta oldu yine koşturma içindeyim yani dinlenemiyorumm🙁
TubaGokhan BuseVeMinikleri geçmiş olsun canım normal olduğunu biliyorum ama kulağımda olması hamiellik dışı olabilir diye düşündüm birde sesim aylardir kendi kendine kisiliyo sonra normale donuyo bogazimda bisey olmamasina ragmen dedim bahanem olsun gidiyim artik belki önemlidir 😕