Cerennx Kızlar hastane de hemşireye verilecekler arasında bir puffy el örgüsü battaniyeler varya bilirsiniz parmakla örüyorlar ondan alsam kullanışlı olurmu bebeği tutarken falan zorlarmı beni
35aysegul Cerennx ben hemşireye verilecek için bir tane nohut battaniye koydum kıyafeti harici valize de daha kalın bi tane daha aldım lazım olursa diye
Eboz Cerennx baska varsa evde onu alın memlekete göre sıcaklık derecesi değişir pusetle çıkar zaten üzerini ortersiniz
Hizligonzales Cerennx ben penye kundak verdim sadece bundada oyle yapacagim etlul sonu ekim basi dogumum oglumda eylul sonu olmustu zaten hastane asiri sicak oluyor puffy battaniyeyi hastaneden çıkarken kullandi
Cerennx 35aysegul evet nohut battaniye yi bende düşündüm arkadaşım puffy ördü acaba zor olurmu diye düşündüm tutması falan en iyisi bir tane daha alayım
35aysegul Cerennx bence bişey olmaz kuzum ya ama yedek al yine de belki çok sıcak tutarsa başka örtmek istersin. Sağlıkla odaya geldiler mi zaten istediğini giydir çıkart
Egeminannesi Cerennx ben nohut battaniye koydum varsa ondan koy çok soğuk olmaz ztn çok sıcak tutuyor
35aysegul Cerennx çoğu bebek eşyası satan yerlerde satılıyor canım bana hediye gelmişti öyle mahalle arası bir bebe mağazasından almışlardı
pinkpanter72 Cerennx benim ilk doğumum Eylül sonuydu bu da yine aynı zamanda olacak hastane çıkış setlerinin içinde olan bataniyelerden vermiştik yeterliydi havalar hala çok soğuk değil dediğin battaniye baya sıcak olur