Patito__ tatlibebegim_ buyuk alisveris yapacak iseniz siddetli tavsiyem toptancilardan alın yari fiyatina gelir hersey
Eboz tatlibebegim_ indirim oluyor e bebek lcw de onlara bakin hepsi burada sayfasinda çok yapıyor ebebek
alitalia tatlibebegim_ ben neredeyse bütün kıyafetleri H&M den aldım. Kumaşları çok güzel ve yumuşacık asla deforme olmuyor
Tulipati tatlibebegim_ eşimle Eminönü havuzlu Handan aldık biz hastane çıkışı 10 lü ve 5,5 iki tane setlerini bi de alt üst takımlar aldık Diğerlerini (tulum zıbın) e Bebek lcw oralardan aldık en uygunu handı ama özellikle bebe çeyiz mağazası
xxR4bia Civil ve trendyoldan alıyorum yavaş yavaş indirim yakaladıkça ya da hoşuma giden bişey oldukça
Minikayak24 tatlibebegim_ ben etrafımdaki mağazalardan aldım ama pişman oldum geçenlerde civile gittim burdaki mağazalardan daha uygundu bazılarıda aynı fiyattı ama civilin kalitesi başka oğluma bi kaç şey aldım hiç yıpranmadı şuanlık eksiklerim yok ama oldukça ordan almayı düşünüyorum misal bebeğe kilotlu çorap aldım 35 tl civildr burda normal bi giyim mağzasında 50 tl arasındaki fiyat farkını geçtm kalitesi bile başka civilin