Nergisnur Bebegım 37 haftalık başı 39 40 haftayla uyumlu acaba bi sorun olusurmu? Bu durumu yaşayan varmı acaba
MMad Nergisnur benim de 31 de başı 34 çıktı diğer yerler haftayla uyumluydu ama dr um bir şey demedi bi sorun olarak yorum yapmadı
Baharoloji Nergisnur sadece zamanını beklerse normal doğum zor olur sezaryen diyebilir doktorunuz o kadar ilk doğumun 37. Haftada kendi geldi normal 2. Si 37. De sezaryen ikisinin de başı 4 hafta büyüktü endişe etmeyin
Yagmurr8 Nergisnur 32 haftalık hamileyim bebeğimin başı 35 haftalık doktorum herhangi bir sorun görmedi endişe edecek bir şey olmadığını söyledi
Egeminannesi Nergisnur benimkide kilosu önde gidiyor ilk oğlumda geri diyolardi zayıf doğdu sağlıklı şuan gayette
Baharoloji Deniz098 kesinlikle normal sezaryenden hala toparlanamadım normalde hemen ayağa kalkmıştım
Yagmurr8 Deniz098 ben henüz hiç doğum yapmadım☺️ ilk doğumum olacak nasipse vajinal doğum istiyorum bakıp göreceğiz süreç ne gösterecek, ablam ve yengem sezeryanla doğurdu onların sonraki süreçlerine şahit olunca vajinal doğum daha iyi diye düşünüyorum 🍀