Ecexxxxxx Kızlar kaset test yapmıştım 3 gün kala sabırsızlıktan tek çizgiydi şuan 1 gün kaldı tekrarlasam mı bir yanım yapma gecikene kadar tek çizgi görme diyor bir yanımda acaba mı diyor
merylii_ Ecexxxxxx bence bekle adetin geciksin canım biliyorum zor beklemek ama her negatifte insanın morali bozuluyor
OnlyBaby Ecexxxxxx valla bende dün negatif gördüm şimdi bir sürü test aldım yapcam yinede 😅 yap gitsin zaten negatifse negatif yani alıştım ben artık :(
adatuna Yüksek ihtimal negatif çıkacak ama yine de içinide kalmasın yapın isterseniZ. Regldsn birkaç gün önce kasette çıkıyo genelde
merylii_ Yesimkso normal gebelik testi canım aynı şey bi de erken gebelik testi var kaset dedikleri küçük beyaz kutu gibi olan
Yesimkso merylii_ anladım teşekkür ederim. Beninim de bugün 9. Günüm de yumurtalamadan sonraki. Erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba? Bide arasında fiyat farkı var mı erken gebelik testi vs yapmadığım için bilmiyorum. Kızm var 3.5 yaşında şuan ikinciyi düşünyoruz da baya uzağım bu konulara tekrar hatırlamaya çalışıyorum burda:)
Serendipity16 Yesimkso adete 6 gün kala falan gösteriyor erken gebelik testi. Arasında baya fark var erken gebelik testini en son 120 liraya almıştım eczaneden ama internetten daha uyguna alabilirsiniz
Yesimkso Serendipity16 teşekkür ederim🙏 Benim de şuan tam 6 gün var ama o kadar para vermem heralde:)
Serendipity16 Yesimkso bence de vermeyin negatif olursa insan hem o paraya hemde negatif çıktı diye üzülüyor. Gününüz geçsin normal kaset testle çıkar inşallah hakkınızda hayırlısı