Pembikka Kizlar merhaba 8+5 haftaligiz doktorum progestan fitil verdi gece yatmadan 2 tane kullaniyorum ama sabah uyandigimda camasirima akmis halde oluyor ve gun icinde lavobaya girdiğimde de oluyor sizlerde boyle bi sorun yasadinizmi acaba
tatlibebegim_ Pembikka bende kullanıyorum vücut fazlasını posasını dışarı atıyormuş bende de öyle oluyor
Buseerdem1 Pembikka bende çok kullandım vücut gerekli olan kısmını atıyor kalan kalıyor icerde bende de aynı oluyordu normal yani
Pembikka tatlibebegim_ insani cok rahatsiz ediyor ben ilk 2 hafta ignesini kullandim oda cok uyku ve halsizlik yapinca doktorum fitile gecirdi ama buda zormus
Slnrcn Pembikka evet bende de aynısı olmuştu doktor normal demişti. Gerçekten sıkıntılı bir ilaç insanı çok rahatsız ediyor
tatlibebegim_ Pembikka ben 1 ayı geçti kullanalı mecbur alıştım yaptıkdan sonra hemen kalkmazsan çok akmıyor ben yarım saat uzanıyorum
Tarcan Bende 2 tane gece kullanıyorum ikisini arka arkaya kullanamıyorum 1 saat ara veriyorum ikinciyi koyarken beyazlik hep duruyor ben mi yanlış yapiyorum acaba bu kadar çok olması da normal mi
Pembikka Tarcan genelde olduguna gore normal galiba ama yinede doktora sormamizda fayda var ilk kontrolde sorcam sizindemi dusuk riskiniz var
Tarcan Pembikka evet kanamam gelmişti iğne ve hapa başlamıştım kanamam bitti çok şükür ama hapa devam ediyorum
Gizemd-01 Pembikka bende kullandım on gün okuyor bırakalı. İlaç bir kısmını dışarı atıyor beyaz beyaz.. ve akıntı yapıyor ayrıca enfeksiyon riskini arttırıyor. Ben o ilacı kullanırken enfeksiyon oldum. İlaç bitince rahatladım :)