Herkese merhabalar😊 bebeğimde 20. Haftalardan beri gelişim geriliği ve rahme giden damarlarda daralma ve direnç artışı vardı bebeğim haftasına göre gerilemeye başlamıştı dr bana ecopirin vermişti ama maalesef ne yaparsam yapayım bu gerilik arttı bebeğim hep az kilo aldı tansiyon takibi yapıyordum, gebelik zehirlenmesi gibi risklerim vardı.. öyle böyle ben 30. Haftalara girdim plasentam yaşlanmaya başlamıştı Drum bana hep bebek hareketlerini takip etmemi söyledi erken haftalarda Nstye girmemi istedi.. Nstyi çok beğenmiyordu ve karın çevresi hep üç hafta kadar gerideydi 36. Haftaya geldiğimde bebek 1800 grdı kilo alımı durmuştu ve hareketleri iyice azalmıştı. Drum bana doğumunu yapalım çünkü bi kaç güne bebek tehlikeye girebilir dedi bende kabul ettim hemen yatışım yapıldı. İki saat sonra sezeryana alındım hiç korkacak bişey yok spinal oldum iğnesi asla acıtmıyor ben canı tatlı birisiyim ona rağmen asla acımadı, asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor 😂😂 bebeğim hemen yoğun bakıma alındı ve tam 1800 gr doğdu☺️ ciğerlerinin durumu iyiydi şükür dr bebeğin durumuna çok sevindi biraz uzun oldu ama belki benim gibi bu durumları yaşayanlar olur diye yazmak istedim çünkü ben çok araştırdım çok strese girdim gebeliğim bu durumlar yüzünden zehir oldu.. şimdi içim rahat çünkü bebeğim belki karnımda büyüyemedi ama dışarıda büyüyecek inşallah.. onu kucağıma verecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum ❤️Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏