SedaF Kızlar çanta alacağım ama kararsız kaldığım bile yok hiçbirini beğenemiyorum aşırı kötü gibi geliyor , en büyük çok gözlü ve memnun kalınan çanta hangisi yardımcı olur musunuz
Denizzli20 SedaF stylo siyah kahverengi saplı aldım ben önce favorimdeydi ama bi arkadaşımda o kadar paraya rağmen yırtılan yerini gördüm :(
ladyax SedaF kitikateden aldım sırt çantası tarzı olanları saçma buluyorum sevmiyorum okula gidermiş gibi bir de sırt çantasından bir şey aramak beni deli ediyor o yüzden spor model aldım çok tatlı duruyor fotoğraf atabilirim istersen
incitanesi__ SedaF fiyat da sıkıntınız yoksa ben carters dan aldım pahallı ama çok kaliteli ve süper 👍🏼
Denizzli20 SedaF ay yanlış yazmışım tırtıldan mcd bag bi arkadaşımda gördüm yanlış yönlendirmek istemem. O fiyatı ona vereceğime madem yarı fiyat bişi alırım bişi olursa bi daha alırım dedim. Benim aldığım stylo margarita daha kullanmadım
Linaa90 SedaF bence kalırsın çanta bebek arabası bunlarda çok sık kullanacağım için kalite ve rahatlık aradım hep güzel günlerde kullan :)
__mom1 Benimkisi sırt çantası değil ben milk&moo aldım bence tatlı ilerleyen zamanlarda sırt çantası alırsam oysho tarzı bir çanta alırım
Yagmurben SedaF ben puredu marka aldım fiyat olarak biraz pahalı ama içi çok kullanışlı iyi ki almışım dedim ve hiç kaba değil çok sade ve şık bi görüntüsü var