GizemEkiciGayranal 27+4 haftalık gebeyim. Çok fazla mide yanmalarım var. Aynı problemi yaşayan var mı
Tuos2306 GizemEkiciGayranal ben 🙋🏻♀️36 dayım bazen geceleri ağlayasım geliyo artık boğazım okdr tahriş olmşki asitten su içince bile yanıo. Ben süt ve salatalıkla bastırıyorum canım. Dene belki sendede işe yarar
Busramnida GizemEkiciGayranal Salatalık sade maden suyu soğuk süt bir süreliğine işe yarıyor ama diğerleri faydalı deneyebilirsin 🤗
GizemEkiciGayranal Tuos2306 genelde balık yediğim gün ya da ertesi daha fazla oluyor. Yapıyor olabilir mi
Tuos2306 GizemEkiciGayranal olabişir canım. Bende de pirinç pilavı ve çaydan sonra oluyor. Yediğin şeylere dikkat et bazı şeyler midene dokunuyor olabilir :)
Aysecann En iyisi gaviscon.doktorunuza danışın izin verirse kullanın inanılmaz iyi oluyor benim doktorum önerdi
DeryaZ GizemEkiciGayranal ben geçen hafta öyleydim canım burda bi arkadaş gaviskon şurbu önerdi eczaneye sorarak alık 2gün kullandım kendime geldim şuan ihtiyaç duymadığım için bıraktım tavsiye edebilirim ama yinede eczanene danışarak al