Dilekunal_ Kizlar 30+1 bugn az yürüyüş yaptim yaptigim esnada karnıma agrı girdi ve sertleşti ama yan tarafina girdi ağri yurudukce batar gibi olmuştu sonrasindan kendigiliginden geçti
Churcill Dilekunal_ yalancı sancı muhtemelen. Bende de çok olurdu yürürken, tuvaletim geldiğinde falan
Yagmurr8 Dilekunal_ 32+6 haftalığım bende düzenli yürüyüş yapıyorum ve bende de genellikle kasığımda ani batma gibi ağrılar oluyor karnımda sertleşmeler yaşıyorum bende ama uzun sürmüyor oluyor bir süre sonra geçiyor
Onyxina 27deyim, çok yurursem bende de oluyor bazen. Bence çocuk içerde bir tarafa fazla düşüyor ondan oluyor. Eve gelip yatınca geçiyor.
Betustrkmn Dilekunal_ bendede oluyor biraz yürüyeyim sertleşiyor karnım batıyor. Normal demekki hepimizde oluyor. 😏
Ozgebyr Dilekunal_ ilk bebeğimde sormuştum da tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum sadece normal bişey olduğunu biliyorum hatırlıyorum 😂😂
Matmazelbebi Dilekunal_ Benimde kasığım ın üstüne iniyor. Yetmiyor idrar torbama basıyor dışarı çıkar çıkmaz bin kilo çişim var gibi oluyor 🙈🙈🤣🤣34+4🥲