gokcemeeric 16 haftalık hamileyim soran kişilere kaç aylık demeliyim sizce ? Ben 3 aylık diyorum Haftayı bitirince mi 4 aylık demem lazım kafam karışıyor 🥺🥺
ladyax gokcemeeric hamileliğin başından beri bu hafta ay hesaplama muhabbetinden gına geldi bana her sorana sanane demek istiyordum hesaplayamadığım için 😂 3 ay 22 günlüksün 16 haftalıksan, 17. Haftaya girdiğinde 4ay 1 günlük oluyorsun
Yguo_mom gokcemeeric kız ben 11 haftalık hamileyim 3 aylık diyorum sen 4 aylık hamilesin 17 hafta itibari ile 5ince ayına giriyorsun yani 4 ay bitiyor 5.inci aya giriyorsun
gokcemeeric ladyax hahahah banada gına geldi 16 haftalık diyorum yaniii kaç aylık diye soruyorlar 🤣🤣 Tamam o zaman 1 hafta sonra 4 aylık demeye başlayabilirim
ladyax gokcemeeric evet hep sorardım bende insanlara kaç aylık diye hafta söylerlerdi ya ne salak bunlar napalım haftayı falan derdim her hamile hafta söylemekte çok haklıymış 🫠
gokcemeeric Yguo_mom kız 20 mayısta evlendim ben ilk geceden hamile kaldım İnsanlara nasıl diyim ben şimdi 5 aylık 🤣🤣 şuan 4. Ayımın içerisindeyim daha doldurmadığım için 3 diyorum doldurunca 4 derim 1 hafta sonra 🤣