Hilal2901 Diladeniz2 ben de tam 8. Haftamda kalbi durdu kürtaj oldum ilk gebeliğimd. Çok üzücü ama cogu kisi yasıyormus ilkte
Smyyeakyldzz00 Diladeniz2 Malesef bende 13. Haftamda bebeğimin kalbinin durmasıyla kürtaj oldum. Bir süre sonra tekrar hamile kaldım şuan 8 haftalığızz . İnşallah bu defa sağlıklı bir hamilelik olur .
Enas2365 Diladeniz2 başınız sağolsun. Benim de 8+5’te kalbi durdu. Çok ağladım. 1 Yıl yas tuttum. İnşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur.
ekc Benim ikinci gebeliğim öyleydi, ilkide ikizdi 18. Haftada kızımın suyu gelmesi üzerine doğum yaptım. Maalesef insan üzülüyor ama hayat daha güzel şeyler getirebiliyor pes etmemek Allaha sığınmak gerekiyor
mommys1 Diladeniz2 yok önce ilaç verdiler iki tane onu çiğneyip yuttum sonra kürtaj masasına aldılar sakinleştirici verdiler doktor gelince anestezi verdiler komple uyudum kürtajdan sonra uyandırdılar biraz kanamam oldu ona ped verdiler hastaneden çıktık antibiyotik hormon ilacı ağrı kesici ilac falan verdiler öyle bi ağrım sızım olmadı doktorum cok iyiydi
Bedisperk Diladeniz2 bende 8. Haftada kalp atışı yoktu diye kürtaj oldum geçen yıl kasım ayında psikolojik olarak çok yıpratan bir durum gerçekten. Çok geçmiş olsun size de ama sonrasında güzel şeyler oluyor üç ay sonda hamile kaldım tekrar şimdi gün sayıyoruz gelmesi için.
Diladeniz2 Bedisperk Rabbimden gelen her şeye razıyım lakin insan ister istemez üzülüyor inşaAllah hayırlı zamanda sağlıklıca bana da hayırlı bir evlat nasip eder dualarınızda eksik etmeyin inşaAllah
mavideniz6 Diladeniz2 Çok geçmiş olsun çoğunluk 8. Haftada yaşıyor bu durumu..Ben de 8-9 haftalıktı kalbinin durduğunu öğrenmiştim.Kendim düşürmek istedim düşürdüm de ama parça kaldı yine kürtaj olmak zorunda kaldım.Kürtajda anestezi veriyorlar zaten çok basit bi işlem on dk sonra uyanmıştım sonrasında da hiç ağrı sızı çekmemiştim normal hayatıma devam etmiştim.Kalan parça çok ağrı sızı yaptığı için kürtajdan sonra çok şükür dünya varmış demiştim..
Diladeniz2 mavideniz6 İçime su serptiniz çok korkutucu seneryalordan sonra ister istemez ürküyor insan inşaAllah kolaylıkla olup bitiverir .
Bedisperk Diladeniz2 tabi ki üzülmemek mümkün değil ki varlığını hissettiğimiz an annelik duygusuna da sahip oluyoruz.Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah
1palyaco Diladeniz2 bende 2ay önce aynı durumu yaşadım . 8haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum . Çok geçmiş olsun .
1palyaco Diladeniz2 korkmayın anestezi ile kürtaj zaten anlamıyorsunuz bile ben doktoru dahi görmedim kendime geldiğimde işlemim bitmiş ve odaya alınmıştım bir iki saat gözlem altında bekledikten sonra taburcu oldum . Doktorun dediği şeyleri uygulayın ne kadar korunmanız gerekiyorsa korunun ilaçları düzenli için . Allah inşallah tekrar daha sağlıklı gebelik geçirmenizi ve sağlıklı bebek dünyaya getirmenizi nasip eder .
Diladeniz2 1palyaco Allah ebeden razı olsun gurbette olup yaşayan sizlerden bunları duymak çok iyi geldi süreçten sizleri de haberdar edeceğim inşaAllah