Gulonuz Sezeryandan çıktıktan sonra ne yiiyp içtiniz lavaboya çıkmak için ne işe yaradı kızlar ? İlk doğumumda pekmez sulandırıp içmiştim iyi gelmişti ama bu sefer fayda etmezse ne yapabilirşm ekstra ?
Rwerdst Gulonuz ben komposto yaptım bol bol. Minik minik 330ml lik şişelere koydum. Bişi yiyemiyorsun zaten. Çorba ve komposto. İlk başta pipetle içirdi eşim. Sonra kendim içmeye başladım. Komposto, su, çorba belki kahve 😅😅😅
Ebus2045 Gulonuz bende ilk doğumda çok zorluk çektim 4 gün gaz çıkaramadım. Bunda yanımda kayısı hoşafı suyu götürücem çok faydası var diyorlar
Gulonuz Rwerdst bu komposto bir bende işe yaramıyor galiba 🤦🏼♀️ normL zamanda da hiç işe yaramıyor ya
Rwerdst Gulonuz canım ben tuvalete çıkmak için yapmadım ya bende de işe yaramıyor 😂 bol bol su niyetine içtim 🤭😁 su kuru kuru içilmiyor. En azından komposto şekerli tatlı oluyo
Ilkay08 Ben sezeryandan bı gün önce kuru kaysı yemege başlamısdım doğumdan sonrada kayısı hoşavı içtim bolca bide çorba bı kaç gün boyle idare ettım sıkıntı olmadı
Gulonuz Bir şişe pekmez suyu Bir şişe kayısı komposto Bir şişe incir komposto yaptım artık ya hak ya Allah 😅😅😂