aslanprenses_ Kkbra44 hiç sağlıklı değil ki 😢 sağlıklı beslenmek gerekiyor sadece. 2 buçuk kilomun üstüne olursa bebek zaten sorun yok. Sağlıklı beslen yeter 🥰
Hilal2901 Kkbra44 son ay sabah kahvaltıda kaşar ve yumurta, gün içinde süt, aksam yemegi yanında yogurt, bir avuç çiğ kuruyemiş ve hurma yedim 4.030 gr
Agg0207 Kkbra44 tamamen genetik birşey bu canım annenin beslenmesiyle alakalı değil çok fazla bazı kadin 35 kg alıyor bebek 3 kg doğuyor bazısı 10 kg alıyor bebeği daha da iri doğuyor
Kkbra44 aslanprenses_ öyle tabi sağlıklı beslenerek nasıl iri olabilir iri bebeğe bakmak daha kolay o yüzden 😅
Hilal2901 Kkbra44 hiç de genetik değil çocuga kilo aldıran seylerle beslenirsen bebwk kilo alıyor. Ama ıvır zıvırla beslenince sadece sen kilo alıyorsun🤣
aslanprenses_ Kkbra44 ben sağlıklı besleniyorum mecbur çok dikkat ediyorum. Şekerim çıktı 😳 ve kızımın kilosu iyi şu anda boyu biraz uzun gibi sadece 🥰 iri olması bebeğin çok iyi değil normal doğsun diyor her doktor 🥰
Kkbra44 Hilal2901 işte aradığım yorum 😅 peki neler bilinenlerin dışında şu bebeğe kilo aldırır dediğin bişey varmı ?
mbs44_16 Kkbra44 protein ve saglikli yaglardan zengin beslenmelisin. Yani sabah 40 50 gr peynir 1 yumurta ceviz badem vs cig kuru yemislerden yemelisin aksam da mutlaka protein almalısın et yemiyorsan kuru baklagiller olabilir
Hilal2901 Kkbra44 ben kendim bizzat deneyimlediğimi söyliyim😂 son ayımda sabah kahvaltıda yumurta ve kaşar yedim. Öğlenleri bir bardak süt içtim coco popslu 🤣 sade süt içemiyorum diye.gün içinde bir avuç çiğ kuruyemiş yemeye çalıştım Aksam yemeginde de 2-3 kasık yogurt yedim. 4.030 ge dogdu.
Dodomom Kkbra44 4200 kızımda yirtilma dikiş falan olmadı. Doktor çok iyiydi. Hep sol tarafa bakıp yat demişti ve ikin dedi bebeğin kafası gelince düz yattım. O yüzden tecrübe önem li bu arada yurtdışında yapmıştım doğumu.
Kkbra44 Hilal2901 Coco cops un kilo aldırdığını daha öncede duymuştum diğerleri yine biliniyor ama çokta severim 😄
Ayseanneeee Ben 45 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim bebeğim 4 kilo doğdu.dogumdan hemen sonra 52 kilo oldum üç gün sonra 48 oldum 😃 Bebeğim için her gün kaşar muz ceviz yiyordum .. aşırı kilo aldırıyor bana değil ona bı de.
Ayseanneeee Kkbra44 günlük birere tane muz ekmek arası kaşar. Az bı şey cevizi de beş altı tane günlük yiyordum. 😃
Tugbamf Avokado et süt ürünleri ile topladı kızım bide kansızlık demir eksikliği varsa almıyorlar kilo ona dikkat edin sola yatın