Dilek_5 Kızlar 30 haftalık oldum . Ama kızıma bi isim bulamadım . Lina tarzı isimler koymayacağım. Beni tefcigüm anlamı güzel bilindik bi isim . Önerilerinize açığım. Eşimin beğendiği isimleri ben beğenmiyorum . Elvin devin lina asel çok fazla . O yüzden daha sade güzel bi isim arıyorum
Deli_hatun_7 Dilek_5 zümra yüsra nehir ırmak Asya hazal bunlar çok hoşuma gidiyor benim kızım olursa zaten ya zümra yada yüsra çok güzel 🌸
hulyaca Blueberry0 Güneş 2. Kızımın adı. Mevsim’im var bi de. Şimdi erkek. Ona isim bulamadık biz de 🙈
Yenibirannee Dilek_5 ilk kızım Elisa Elif. Kızıma Alya Zeynep koyacağım kismetse. Bende hem yeni modern isim hemde eskimeyen isim koymayi seviyorum ya
eftelyaa1603 Dilek_5 Hayrunisa Ronya Hedil Lawin Ceylin Hivda Heja Ecrin Neslihan Ebrar Mihra aksa Hafsanur Bende beğendiklerim bunlar 30 haftalığm hala kararszm 🤭😂
Sevval_65 Eftelya, duru , öykü,Eylül,Ezgi ,mısra 🎀 Bunlarin arasında kaldım 35+3 olduk ama hâlâ kararsızım burcumdan ötürü , “terazi🤓” Sizde bunlardan beğendiklerinizi söyler misiniz kızlar fikir olsun banada ✅🥰
Anneoluyorumbb Bende doğum yaptığım gün kızımın ismini Berrak🌸 koyduk şuan 25. Haftalık 2. Beneğime hamileyim erkek bebeğim olacak e ismi yok bende önerilerinizi beklerim😍 kızımın ismini şuana kadar hiç kimsede rastlamadım saf temiz duru anlamında ayrıca isminin bütün güzelliklerini taşıyor daha fazla övmeyim annelerin nazarı değer🤣🤣 sizede fikir olsun
Dilek_5 Anneoluyorumbb adıyla yaşasın. Bi yakınımın kızının adı Berra o yüzden berraktan da vazgeçtik 😂
Dilek_5 dlb97 ayliz bi yakınımın kızının ismi diğeri de yabancı isimleri çağrıştırdığından koymak istemedim açıkçası
Emel_34 Benim daha cınsıuet bellı değil ama ben daha bekarken bıle dıyordum bı kızım olursa adını Simay koyucam babasının adıda Sinan uyumlu oldu 😅
Serap-asel Dilek_5 bende asel koydum hem anlamı güzel hem kulağa hoş geliyor ben daha çok duyulmuş ısım koyma taraftarıydım çünkü büyüyünce adını garıpsesın ıstemedım dıe duyulmuş ısım koymak ıstedım çünkü okula gdcek cevresı olcak duyulmamış ısım koyma taraftarı olmadık çünkü bazen ben bile çok değişik isim duyunca garipsiyorum
Dilek_5 Serap-asel asel zaten benm çok hoşuma giden bi isim ama eşim istemiyor . Geçenlerde de bu forumda bi yazı okudum birinin ana okuluna giden kızının sınıfında 7 tane asel varmış açıkçası o yüzden de vazgeçtim 🤭