Alyamomm Benden sonra evlenenler ikinciye hamile anlayamıyorum doktorlar bı sorun yok diyor rahim filmi hormon testleri spermiogram yaptırdık doktorlar bı sorun yok diyor ama olmadı yine de mfk soğan kürü incir kürü çakşır suyu keçiboynuzu avakado göbek çektirme nerdeyse yapmadığımiz şey kalmadı ama yok ne olacak böyle bilmiyorum
Holamerf Alyamomm birlikte olduktan sonra hiç kalkmadan uyuyun sabah duş alın ben böyle hamile kaldım sizde de faydalı olur belki omega 3 kullandım bir de tsh hormonunuza baktırın yüksekse o da sebep olabilir
Yenibirannee Alyamomm biraz kafanizi baska seylerle mesgul edin bence. Benim en yakin arkadaşımda 3 senedir sorunsuz oldugu halde gebe kalamiyordu. Esinin tayini cikti evi tasidiklari ay hamile kaldi. Hic yumurtlamayi bile takip etmek aklima gelmedi demisti. Kafayi yordukca olmuyor olabilir bence
Mutluuuu Alyamomm Çoğunlukla stresten olmuyor. Hayatınızda sizi stres yapan üzen şeylerden uzaklaşın yada düşünmeyin , çocuk olmasada sorun değil, biz böylede mutluyuz ya ben bunu kabul ediyorum dediğiniz an çocuk oluyor , yaşayıp onaylandı😄
December Alyamomm seni o kadar iyi anlıyorum ki.. herkes stres yapma o etkiliyor bu etkiliyor ya da bana pozisyon falan onerirlerdi yapmadığım şey kalmamıştı. En son çareyi tüp bebek yaptırmakta buldum. Evet stres etkiliyor ama elinde olmuyor insanın. İnşallah en kısa sürede güzel haberi verirsin lütfen kendini üzme.
Alyamomm Holamerf nerdeyse sürekli üstüne yatıyorum kalkmamaya çalışıyorum TSH hormonum normal düzeyde
Alottawarmheart Alyamomm bnm 5 yıldır olmuyor , ayrıca sebebi bilemeyen infertilite en zor olan çünkü neden henüz tespit edilememiş , allah yardımcımız olsun
Larraa Ben de aynı durumdayım maalesef. 4 yıllık evliliğin sadece 6 ayı korundum. 3.5 yıldır maalesef olmuyor. Bende de, eşimde de her şey yolunda hatta mükemmel. Ama maalesef olmadı henüz. 3. Aşılamamo yaptırdım yine umutsuzca bekliyorum. Bundan sonrası için tüp bebek.
Marsmelow Alyamomm bizim de şuan engel olmamasına rağmen 2 yıl olacak. İlk yıl varikoselden kaynaklıydı sorun çözüldü üzerine 1 yıl dolacak neredeyse. Dedikleri doğru sanırım kafadan çıkartmak gerek. Fakat bu hiç elimizde olan bişey değil. Bende tüp bebek araştırmasındayım yaşım 30 olduğu için. Daha genç olsam biraz daha akışına bırakabilirdim. Eğer yaşınız küçükse kendinize biraz daha zaman tanıyın. Fakat yorulduysanız ve imkanınız varsa tüp bebek denenebilir. Neden olmasın.
Pamukprenses34 Alyamomm bu dediklerinizi bende yaptım 10 yıl sonra hamile kaldim vakit zman cnm önemli olan beyninde bitirmek kendini nemzan rahat hissedittiginde ve beynin boş olduğunda mucizeye kavusuyorsun Rabbım.kisa vakitte nasip etsin inşallah