ipekravzaninannesi canm beklesende gelecegi yoksa eger yine normal dogum olmayabilir. Gercekten seni uzmek veya kafani yormak icin demiyorum ama aynisini yasadim. Hatta bana gün bile demedi doktorum şu kdr idare edeblir suyun diye. Bende hala su var zannediyordum. Kontrol gnu(41+1) doktor suyun hc yok yatis verelm dedi ben şok. Suni sanci blmemm ne derken bende hala bi hareket yoktu. Snra tkrardan alttan bakmsti, keseyi mi patlatmsti artk napti blmiorum, senin bir damla bile suyun kalmamis canim bak elim kupkuru flan demsti hem bana hemde yanindaki ebelere. Ve cidden de oyleymis. Beebgim hem susuz kalms hemde kakasini yapmsti. Balçık gibi olmus kakasi oyle pisligin icinden ckardilar yavrumu. Ozetle sezryan olmak durumunda kaldim. Bana kalsa bende 42 ye kdr bejleyecektim senin gbi caresizlikten ne yapcgmi.blemiyordum herkese danisiyordum ama allah ne yazdysa o yasaniyor iste. Demem o ki, doktorunu dinle. Senin belki o olan suyunla normal yapablrsin, bi denersin. Ama olmazsa da uzulme gerilme sezryan olursun yapacak bsey yok. Rabbim sna kolaylastirsin dogumunu 🌼 hayrla gelsin bebis