sunshine_ December ay evet dediğiniz gibi kucağımıza almadan da rahat edemeyeceğiz ama bende ki korku ilk gebeliğimi kaybettim kalbi durduğu için bunda da öyle olur diye sürekli korku var içimde hareketini hissetsem o korkum geçecek
December sunshine_ bu sefer her sey cok guzel olsun sizin icin, hepimiz için 😊 sağlıkla kucagimiza alalım insallah 🙏
merii10 sunshine_ anladm canm bnm de pko oldgm icn adet tarihmle uyuşmuyor normalde 3 Mayıs son adet ama 11 Mayıs olarak degstrldi
Ef1001 Ilba_34 endiselendirmek istemem. Benim bayadir devam ediyordu sıklığı ve düzeni arttığı için doktor nst ilaç vs önerdi herkeste aynı olmuyor burda da çok denk geldim kontrollerinde hiç birşey çıkmayan normal denilen.umarim her şey yolundadır 🙏🏼
Ilba_34 Ef1001 inşAllah özele gidiyorum kontrole ekimde kontrolüm devlette de sıra yok ne yapsam bilemedim
Beklenenim11 Bende 18 haftalıgım bende 2 hafta önce başladı Doktorum yalancı kasıkmalar dedi zaten bu haftalarda başlıyormus günde 10 tane olmadıkça sorun yok dedi
sunshine_ Beklenenim11 bene bu dediğim bebek toplanıyormuş gibi olması 2 kere oldu 2 gün ara ile de kasık ağrım bu ara çok
Ef1001 sunshine_ evet ilk gebeligim 17+5,te hissettim ilk. O zaman da tam anlamıyla rahatlamiyirsun ki dün birine daha yazmıştım sanırım. O zaman da az mı hsreket etti bugün niye böyle oldu vs hiç bitmiyor o düşünce
sunshine_ Ef1001 ya efhamlar bitmiyor maalesef evet ama en azından kalbinin attığını bilirim çnkü ilk gebeliğimde kalp durması sonucu kaybettim o yüzden korkuyorum aynı olur diye
Ef1001 sunshine_ öyle mi çok üzüldüm, rabbim tekrar gostermesin. Kusura bakmazsaniz kaçıncı hafta da kaybettiniz
sunshine_ Ef1001 ben 10. Haftada gittiğimde 6. Haftada kalmış kalbi durmuş o sırada 8. Haftada gitmiştim doktora 6. Haftada kalbi henüz oluşmamış demişlerdi bilememişler sonra işte bidaha ki kontrolde kalp atışını duyalım diye gittim duyamadım canım
Deletedmom_85 Haftanin icinde bende de oluyordu yarin 17.haftaya giriyoruz. Bende de oluyor ama görüntü olarak sol taraf hafif sert yukarıda oluyor. Kasik ağrısı sızısı bir şey yok. Riskli bir durum mu ki bu toplanma meselesi ?
Basakhilal sunshine_ tam o haftalarda başladı hatt 19-20 de baya sıklaştı korktum kasılma falan mı diye doktor bebek poposunu dayıyor merak etme dedi. Şimdi günde bir iki kere oluyor geçiyor. Zamanla alışıyosun telaş yapma:)
sunshine_ Basakhilal gerçekten mi ne güzel bende gittiğimde sorcam canım ne zaman hareketini hissettin peki ben daha net bişi hissedemedim
Basakhilal sunshine_ ben ilk 19 20 arasında hissettim. Tam 20 olabilir. Düz sırt üstü yatınca göbek deliğimin altında atma oldu :) hala sırt üstü yatı ca hareketleniyor:)
sunshine_ Basakhilal ay ne güzel korkuyorum bende 18+4 oldum hafif seyirme dışında pek bişi hissetmedim