bbaby44 Benim gögüs ucum bazen öyle hassas oluyor ki huylanıyorum bebek doğunca ne olucak emzirirken bu huylanma durumu oluyor mu :)
Daisy0000 bbaby44 Bende göğüs ucuma dokunulmasından vs nefret ederdim,içim çekiliyor gibi oluyordu.Şimdi sağolsun oğlum hunharca kullanıyor ,yara bere içinde emziriyorum.Emzirirken huylanma durumu olmuyor,tek düşünceniz bebeğin doyması oluyor
vanilyali99 bbaby44 ay eve5 bende bunu soracaktım asiri huylaniyorum yani bebegin ağzına nasıl tutturacagm o konuda çok endiseliyim en kötü sağıp veririm ay cok mu korkagim kizzzz😀😀😀
incizeynep75 Daisy0000 Göğüs silikonu kullanmanızı tavsiye ederim yara için ilk zamanlar acısını azaltıyor zamanla da yara geçiyor
Asfmray 😂 yok korkutmayayım ama acı hissinden dolayı huylanma muylanma olmuyor he keşke acı olmasa huylanma olsa 😂
Asfmray vanilyali99 yok artıkkkkk 😂😂 valla öyle bir seve seve emzirirsin kiiii çok güzel dünyanın en güzel hissiiiii amaç zaten kucağında onu emerken izlemek boşver sağmayı 😂 acısada öldürmezz 🫣😂
Asfmray bbaby44 ilk başlarda acılıda olsaa dünyanın em güzel şeyi ☺️ ben zeytin yağı sürdüm devamlı ve şükür o geçirdi o untavsiye ederim kremler nekadar olsa kimyasal içeriyor ya
bbaby44 Asfmray ancak kucağıma alınca anlıycam bu duyguyu ☺️ am kuzenimn gogus ucu dogumdan hemen sonra birden yara olmustu ve aglayarak emzirdi cocugu cok kotuydu
Asfmray bbaby44 onun için sana tavsiyem zeytin yağı sür her emzirdikten sonra ve kendi sütünden sıktırıp onuda sür arada kremler ile vakit kaybetme derim ben sürekli elimin altında damla şişesine koydm damlatıp göğüs pedini kapatıyordm üzerine
bbaby44 incizeynep75 gecenlerde birileri tahin yağı çok iyi geliyor ayni gün iylestrdi diyorlardı normal marketlerde satilan tahinlerde oluyormus