Emsl Dnyaa56 Bende Ankara’dayım illa o hastane mi olacak peki benim doktorumun özel kliniği var aşırı memnunum
Minikperi Dnyaa56 arkadaşımın yengesi orada doğum yapmıştı memnun değildi öyle hatırlıyorum. Ortadoğu hastanesinde Hande hanım var onu tavsiye ediyorlar.
busraayksll Dnyaa56 Meral hoca iyi diye duymuştum giden bı gebe ile konuşmuştum taşınınca iptal ettim orayı benim için eve yakınlık önemliydi . Ortadoğu hiç bilmiyorum ama Lina cidden iyi diye biliyorum anlaşması da koru Hastanesi’ ydi sanırım
Emsl Hasret5506 Ege plaza güler klinik Aşkın evren güler harika bir doktor şuan 5 aylık hamileyim doktorumuz müthiş
Emsl Dnyaa56 merhaba kusura bakmayın bildirim gelmeyince şimdi gördüm Ankara’da Ege plazada güler kliniğe gidiyorum doktorum Aşkın evren güler müthiş memnunum ilgisi güler yüzü pozitifliği fikir olsun ❤️
Hasret5506 Emsl yeni taşındım asker esiyim bilmiyorum oraları en yakın hastane Özel Ortadoğu ve Lina kadın doğum kliniği
Emsl Dnyaa56 14 bine doğum paketi aldık 10 15 arası da hastaneye ödeyecez koru ve medicana ile anlaşmalı diyorum korudan eminimde
Zlss-kbs Hasret5506 ben Keçiören medicale gidiyorum doktorumdan çok memnunum 33 haftalık hamileyim ne hastane ne de doktorum sevgi hoca ile hiç sorun yaşamadık işini bilen soğukkanlı anlayışlı çözüm odaklı birisi tavsiye ederim mutlaka
Zlss-kbs Hasret5506 hamileliğimi ilk öğrendiğim de oraya gitmiştim bana kese boş demişlerdi o yüzden bir daha hiç gitmedim
Zlss-kbs Hasret5506 bende yeniyim burda genelde eşimin izinli olduğu günlerde gidiyorum moovit diye bir uygulama var eşim yokken de o uygulamadan gidiyorum her yere eşim de tarif ediyor