Zeynpatak Destina21 tesekkur ederim asminko345 gecmis olsun sana da ben de 1 bardak icmeye karar verdim sifa olsun hepimize ☺
Elaylama Zeynpatak ıhlamur 2 bardağı aşmanak şartıyla içilebiliyor canım. Adaçayı falan içilmiyor en fazla gargara yapabilirsin dedi benim doktorum adaçayıyla. Ayaklarının altına limon sür yünlü çorap giy. Limonlu ballı ılık su iç rabbim şifa versin.
Zeynpatak Elaylama aynen adacayi vs icmeyi dusunmedim.hic zaten . Sadece ihlamur icmeyi dusunuorm cok sag ol canim ☺
Elaylama Zeynpatak 1 fincan balın içine bi çay kaşığı toz zencefil koy karıştır macun yap bir gündüz bi de yatmadan 1 tatlı kaşığı yut 2 güne toparlarsın canım.
Zeynpatak Oyakubra burda yazanlara gore 1 fincan icilebilir sanki canim ama doktorun onermediyse bisey diyemem. Gecmis olsun
SevCem Zeynpatak pazartesi sordum canim doktoruma günde iki bardağa izin var 😍 içine başka ot koyma ama. Limon bal yeter
Sirvanaydiner Zeynpatak aynennn ama çok işe yarıycak ben biirinden duymuştum bol bol dua ettim valla kadına😂
FirdevsHarun Zeynpatak canim benimde diyetisyen bir arkadasim var gunde en fazla 2bardak icebilirsin dedi ve ayni sekilde gribim bende 2bardak iciyorum
Zeynpatak FirdevsHarun ben guvenemedim yine de 1 bardak yeterli suan canim gecmezse 2 ye cikaririm belki ama korkuyorm ☺