Damla23 Kzlar ya 24+3 haftalik hamileyim persembe gunu doktora gittim bebek çok sukur iyiydi hic bir sorun yoktu ama ben cuma gununden beri bebegi hissetmiyorum ?
smcnkrt Damla23 bizde de oldu 24 +3üz iki gün önce tekmelerinden canım acıtken dün hiç bişey hissetmedim eşim ameliyat oldu misafirden çok yorgun düştük galiba şükür şimdi tekrar başladı tekmelemeye prensesim 👸
Elif4334 Damla23 için rahat etmiyorsa sağlık ocağından kalp atışlarını dinleyebilirsin canım ama 28. Haftadan sonra 1 gün hareket etmese doktora gitmek zorunda kalıyosun
Yagmurr Bazen bende de aynısı oluyor mesela son üç dört gündür bebeğim hiç tekme atmıuor gibiydi korktum bugün hissediyorum garip bişey bence herkeste oluyor bu
Zeynepmira Kızlar panik yapmayın o haftalarda bende de olmuştu heralde herkes de oluyo bi dönem bir iki gün sonra normale dönüyo
XyveAnnesi Kızlar msjlarınızı okuyunca içim rahatladı,bende 23+5 teyim,dünden beri tekmelerini hissetmiyorum,korktum bişey mi oldu diye,inşallah normaldir bu da sizlernki gibi...