Semm55 Hayatatli309 Bende öyleydim ama suyunuzun içine ince bi dilim limon koyun kokusunu bastırıyo veya taze nane yaprağı bunlar işe yarıo ama limon sıkmayın dilim olarak bardağınıza koyun 2-3 içimden aonra değişin iyi gelio
Damlagrtn Hayatatli309 bende şu içemiyorum midem bulaniyor günde 2 litre su içerdim şimdi bir iki bardak bile değil
gudmorningbeya Hayatatli309 midem bulanmıyor ama ben de su ihtiyacı hissetmiyorum günden fazla içtiğim 1 litre
Xcbaby Hayatatli309 sevdigin meyveleri at suyuna oyle ic nane fesleğen de cok yakisiyor su gibi gelmiyor hic tadi karistirinca
Cherry07 Bende çok zorlanıyorum bi iki damla limon sıkıyorum öyle bi deneyin isterseniz biraz daha içilebilir oluyo
Belginylmz Hayatatli309 yudum yudum iç yanına su matarası al yudum yudum sık sık iç ozman miden bukanmaz rahat ederisn
Sym-srdr Bende içemiyorum midemi şişiriyor bulanıyor gibi bişe oluyor ve hiç su ihtiyacı hissetmiyorum 3-4 bardak zorla içtiğim gün rahatsız dolanıyorum resmen
Melodimm Hayatatli309 Bende o haftada icemiyordum.18 haftadan günde 1 litre içiyorum.Onuda zorla yani.Midem almıyor.
Ceydatrkmen Maalesef bende su içemiyorum ya. Limon nane fesleğen neler denedim ama olmuyor. Sürekli yediklerimi çıkarıyorum. 10.haftadayiz. iki günde bir serum taktiriyor doktorum