yaqmur__ kızlar 54 hamile kaldım 25 haftama kadar 3,5 kilo aldım şuan 25+3 sanırım 2 3 kilo almışımdır tam bilmiyorum sizlerde durum nedir ? Şeker testindede durumlar normal çıktı. Ama 6 aydan sonra aşırı istahım var sizdede öyle mi?
Aysee1123 yaqmur__ 20 ye kadar hiç almadım. Şuan 34 ün içindeyim 4,5 kilo aldım. Bende birkaç haftadır başladı iştah artışı bu zamana kadar olmadı
yenibirannis yaqmur__ 6.aya kadar 2 kg aldım şuan 8. Ayım bitiyo 15 kg aldım son aylar iştah baya açılıyor gece özellikle
KuzeyinAnnesi10 yaqmur__ 22 + 4 düm 64 le falan hamile kalmıştım 66 olmuşum yine çok yersem gün içinde 67 falan çıkıyor ama sabah tartılmak lazımmış sabah kalkınca ölçtüm 66 çıktım. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben canım. 2 3 kilo ödemden de kaynaklı olabilir çünkü bebek zaten 500 gram eşiyle 1 kilo ediyor rahim falan dersen 2 kiloyu buluyor normal yani canım 😘
Tugraseda yaqmur__ bende 54 ile hamile kaldım. Suan 37+5im toplam 8 kilo almışım. Söylenenin aksine son trimesterda kilo almam baya yavasladı hatta şu son 1 aydır ben kilo almadım bebek almış. Bugün kontrolüm vardı 3200 olmus. Bir hafta sonra planlı sezeryanım var
Sevinc_1998 Ben hamile kaldığımda 65 dim 16 haftaya kadar 61 oldum şimdi 23 haftadayiz 63 oldum hiç iştahım yok zorla mecbur yiyorum