Minigiim-vebenn52 Detaylıda vajinal bir bakım olmuyor değil mi ? Sadece karından . Yaşayan yazsın lütfen çünkü kadın doktor bulamadım erkeğe gideceğim 🤰
Nurmert Minigiim-vebenn52 rahim ağzı uzunluğu karından yanlış ölçülebiliyor en doğru ölçümü vajinal veriyor . Benim karından 40mm ölçülmesine rağmen vajinal önce 28mm ve hunileşme ardından 1hafta sonra 21mm yine hunileşme olarak ölçüldü ve acil serklaj uygulandı. Vajinal bakılmasını isterse doktorunuz ölçtürmelisiniz
Minigiim-vebenn52 Bebegim3444 internete rahim ağzı uzunluğu için vajinal bakılabilir yazıyor ama o kafamı karıştırdı
Bebegim3444 Minigiim-vebenn52 uzunluk icinde karindan bakildi bana nasil anliyorlar bilmiyorum. Gitmeden once bende cok kisiye sordum hepsi karindan dedi.
M112 Karından bakılıyor normal usg ama uterus uzunluğu bakabilir. Benim doktorum sordu müsaitsen bakabilirim vajinal diye bende kabul etmistim
ikotrtn Minigiim-vebenn52 benim üstten bakıldı rahim ağzı uzunluğunada üstten baktı hiç alttan muayene olmadım ben 34. Haftadayım