crazymommy Kızlar fıstık ezmesinin yağı üste çıkmış normalde karıştırırdım ama şuan gereksiz yağ almamak için döksem mi dedim. Dökersem bozulur mu ya da bu yağı ayırıp başka bişeylerde kullanabilir miyim kekte falan?
minikmucizeemaak crazymommy ama şuan gereksiz yağ almamak için Cidden bu hayatı bu kadar seviyor musun😂 Azcık şöyle dikkatli olmak lazım galiba 😂
Ilba_34 crazymommy tahin gibi düşünün yağından ayrılınca semsert oluyor kıvama getiren içerisindeki yağ oluyor
crazymommy minikmucizeemaak Ahaha bebeğim napim zaten normalde hamurişi ve cips düşkünlüğümden dolayı çok yağ alıyorum bari bundan almayım 😂
__mom1 crazymommy valla ben bir kez bu ne böyle yağ diye züberinkini dökmüştüm fıstık ezmesi çöp oldu yiyemedim
crazymommy Ilba_34 Ya evet yıllardır yerim ama bu şekilde yağı tamamen üste çıktığı hiç olmamıştı böyle hepsini bir arada görünce aşırı yağlı geldi 😂😂
minikmucizeemaak crazymommy Ben sanmıyorum güzel olacağını, bende yiyorum bidaha mı geleceğiz dünyaya hiç düşünmedim böyle şeyleri şaşırdım böyle bi post görünce 😂
Ilba_34 crazymommy havalar sıcak ya o yüzden ayrılıyor ben kendim robotta yapmıştım bekleyince o da çıkmıştı yağı yukarı karıştırıp yiyordum yine ☺️
crazymommy minikmucizeemaak Ahahah biraz fazla depolamışım bu sefer 😂 İlk defa böyle tamamen yağını gördüm ne yağlı şeymiş kızartma yağı gibi mübarek 😂😂