Whitelavinia Kizlar merhaba,ikili tarama testine cagirdi doktorum fakaat ben yaptırmak istemiyorum aranızda yaptırmayan var mı acaba ?😍
gzdehlal-36 Whitelavinia ben bu tarz yapılan testlerin önemli olduğunu düşünüyorum mesela aldırmak değil Allah korusun bir rahatsızlık ihtimali varsa doğum öncesinde tespit edilip doğduktan sonra direk tedaviye başlanmasını sağlamış oluyor. Yaptırmadığınızda bir sıkıntının varsa bulunması için zaman harcayıp bazen tedavilere geç kalınabiliyor maalesef
AleynaResul Whitelavinia bu kötü bişey değil ki kan tahlili ile bakıyolar zaten yani tavsiye ederim bi yandan da etmem aslında bazı doktorlar insanı şüphede bırakıyor çünkü ama detaylı usg yi yaptır derim çoğu şeyi tespit ediyolar
Whitelavinia @“gzdehlal-36”#p2948088eltime down sendromu dediler kız dokuz ay boyunca ağladı ,bebeği turp gibi maşallah ondan korkuyorum ya
Parsmommy Whitelavinia yanlış yorumluyorsunuz down sendromlu demez hiç bir doktor. O sadece olasılığı söyleyen bir test .
Whitelavinia AleynaResul detaylı ultrason yaptıricam ama ikili testi yaptirmiycam ,bide glikoz yüklemesi o nedir yapayimmi
Minigiim-vebenn52 Whitelavinia evet bir şeyi varsa detaylıda da bakılıp teşhis koyuyorlar yine doğum sonrası için ve ikili testin çok insanı yanılttıgını gördüm
AleynaResul Whitelavinia detaylı da ikili testi istiyolar bu arada ikili test nasıl çıktı diye soruyolar yaptırmadıysanız aynı şekilde kan tahlili istiyolar ama yine de doktora diyebilirsiniz tabi yaptırmak istemediğinizi ben yaptırdığım için bişey demedim belki kabul ediyolardır 🙂
AleynaResul Whitelavinia glikoz yüklemesi hamilelik şekerine bakılınca diye biliyorum yaptırmadım bu cuma günü baktırıcam sonuca göre bişey oluyo galiba bende tam bilmiyorum onda yanlış bilgi vermiyim☺️