Krdmn0 Hanimlar yeni doğan için bebek bezi baby turco mu yoksa sleppy mi kullanan varsa yazabilir mi hangisi daha iyidir ?
Hilal2901 Krdmn0 yenidoğana sleepy almıstım sonradan baby turco denedim bence emiciliği ikisinin de aynı bosuna sleepye okadar para vermeye gerek yok🫶 Tabii sen bilirsin
karanmom Krdmn0 kullanmadım ama sleepy aldım halam iki bebeğine de kullandı önerdi fakat her bebek aynı değil, o yüzden stok yapmadım kullanıp bakacağım
irmarose Krdmn0 ben doğduğundan beri sleepy bio natural kullanıyorum sıfır sızdırma organik kalın kalın bir bez değil çok memnunum
Kediannesi1 Krdmn0 teyzemle görümcem baby turco kullanıp memnun kalmışlardı bebeklerle ilgilenirken bende deneyimledim o yüzden geçen hafta gözü karartıp baby turco stok yaptım ıslak mendiliyle birlikte (en uygun e bebekte)
KuzeyinAnnesi10 Kediannesi1 hepsiburadadan 200 tlye almıştım 2 paket baby tuco 2 ay önce 180 adet oluyor toplamda canım ıslak mendili de 24 paketi 180 falandı aldığımda
KuzeyinAnnesi10 Minigiim-vebenn52 sleppy içinde sızdırıyor diyen var ablam kullandı baby tuco da sleppy de denedi baby turco al dediler bana hep
Egeminannesi Minigiim-vebenn52 ben ikisinde kullandım molfixle yoluma devam etmiştim sonra bebem natural kullandım molfixle aynı uerde uretiliyomus 18 aylık oğlum şuan onu kullanıyorum memnunum yeni bebise de ondan almaya basladim
Busrata33 Krdmn0 sleepy çok sızdırıyor.Baby turbo aldım ilk oğlumda da kullanmıştık baya memnun kaldım pişik vs yapmadı bunda da deneyeceğim pişik vs yaparsa değiştiririm
Kediannesi1 KuzeyinAnnesi10 ıslak mendili trendyol indiriminden aldım geçen hafta da bezi 10 paket 900₺ ye aldım 2-3 hafta önce fiyatlar hergün artıyor gayet uyguna almışsınız ne yapacağını şaşırıyor insan
Krdmn0 Egeminannesi kiz kardeşlerime hep molfix falan kullandıkta annem dedi ki birazcık ucuza alıştır sonra ona alışınca poposu hassas oluyo dedi de ondan düşünmedim
KuzeyinAnnesi10 Kediannesi1 kesinlikle malesef ben aldıktan sonr baktım yine almak için fiyatları artmış hep uygun bulursan 4 5 numara alicam bu sefer de bezi