Petekcee Cinsiyet öğrenmek için benim henüz vaktim çok şuan 8+3üm ama instagram da sanal alemde hurafeler gördükçe eğlenerek bakıyorum yarım inanıp inanmamakla beraber sizin bildikleriniz neler 🫵🏻
Egemoms1303 Petekcee ben hepsini denedim hepsi ters çıktı 😂 Minder altina makas ve bicak konup bıcaksa erkek makassa kız😁 Camasir suyuna idrar damlatma, şekere idrar dökme, kirpikler top topsa falan falan 😂
Bebegimsu350 Petekcee atalarımız demiş ki ye eksiyi dogur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur atliyi 🤣🤣 bde sol kasık erkek sağ kasik kız derler ha birdeeee yüzün sivilcelinirde cirkinlesirse kız ananın guzeliigini alirmis oğlan çocuğu ise anayı güzelleştirir mis. Ama gerçekten ilk hamileliğim kızdı yüzüm gebelik öncesi hiç sivilce olmazdı gebelikte yüzüm sivilceliydi şimdi ikinci gebeliğim ne sivilce var ne leke 🤣
Mylittlemermaid Kızda kasık ağrısı erkekte bel ağrısı olur derler , benim ilk hamilelik kasık ikinci hamilelik bel ağrısı oldu ama ikincisi de kız tahmin edildi 😁
Petekcee Mylittlemermaid aaa bende kasık ağrısı var ama şimdilik erken mi acaba teyzeleri 8+3 😂 heveslendim