Miniminia Doğum yaklaştı kızlar, kişisel bakım vb. doğum öncesi bilmemiz gereken, önerdiğiniz, aklınıza gelen şeyler var mı? 🙏🏻🌸
fatmaaasennn Miniminia Miniminia göğüs ucunuzu hazırlamaya baslamadıysanız hemen önlem alınn. Göğüs ucu kreminizi mutlaka gün içerisinde tazeleyen sürünn aklınıza geldikçe. Doğumdan sonra emzirmeye başlayınca çok canım yanmıştı
Catsofmom Miniminia Oğlum 13 günlük oldu. Bilseydim bu kadar acı çekmezdim diyeceğim tek şey emzirme yöntemi. Memelerimdeki yaralardan asla uyuyamadım. Emziremedim. Sağmak zorunda kaldım. İşkence gibiydi. Sonra fark ettim ki kendi kendime işkence etmişim. ‘C şekilde el pozisyonu ‘ Baş parmak meme üstüne işaret parmağı ve diğer parmaklar meme altına koyup sıkınca bebek memeyi kavradığı için yara olmuyormus çok şükür öğrendim. Gümüş kapak, lansinoh krem işe yaramamıştı 😔
Ebus2045 Miniminia doğru emzirme yöntemleriyle ilgili muhakkak video izle göğüs kalkanı veya gümüş kapak kullan göğüs ucu kremi de öyle. Bana hamileliktende doğumdanda beter gelmisti o acı kesinlikle şimdiden kullan. Doğumdan sonrada olabildiğince yürümeye calis derim
Miniminia Ebus2045 teşekkür ederim canım, valla buraya yazana kadar hiç kimse bunları söylememişti 🙈🙈 Allah razı olsun 🌸