Melikecaglayann Kızlar 19 haftalık hamileyim, geceleri birden uyanıp titremeye başlıyorum be tüm vücudum titriyor dişlerim birbirine falan vuruyor bu durumu yaşayan oldu mu?
merii10 Melikecaglayann bugn 18 haftaya grdim birkaç gece önce aynısını bnde yasadim kasilicam diye korktum
mervemurat16 Melikecaglayann havalar soğuk ben normalde çorap giymeyen insan üşümeye başladım annem hamile olduğum için sen ateşlisin farkında degilsin kalın giy diyor üstüme iki kat pike alıp uyudum gece yoksa kollarım ve karnım buz kesiyor resmen öyle oluncada gazım oluyor bide onun ağrısı ile uğraşıyorum
Aybenar Melikecaglayann bende de oldu bi anda titreme geldi izmir in sıcağında polar giydim çorap giydim daha öncede hamile değilkende başıma gelmişti acile gittim iç ateş var dediler kan değerlerime bakıldı gayet normal çıktı diğer değerlerimde iyidi bir şey yapmadılar
Melikecaglayann Delidolu bende aynı bu gece yaşadım, havalar soğudu ondan mı acaba yoksa gebelikten dolayı iç ateşimiz mi var anlamıyorum inşallah bir şey çıkmaz 🫶🏻
Melikecaglayann mervemurat16 bilmiyorum aslında çokta soğuk değil dün cam üstten açıktı üşüdüm öyle titreme gelince eşim kalktı kapattı geçti mesela ama değişik bir titreme olunca korkuyor insan
Mnktrtamnk Merhabalar belli aralıklarla gece aniden üşüme titreme sıtmalanma geliyordu doktorum kan tahlili istedi ve kansızlık çıktı kan değerlerinin düşmesi ve demir eksikliği yapabiliyor es geçmeyin derim günde iki defa demir ilacına başladım şu an için kesildi
Melikecaglayann Mnktrtamnk benim ilk hamileliğim ay çok komik annem yeter artık diyo 😂 anne şu oldu normal mi anne bu oldu normal mi hahahahahaha
tugcesakzci Melikecaglayann titremenizden sonra kasılmalarınız yoksa kansızlık olma ihtimali yüksek fakat kasılmada varsa bunu mutlaka doktorunuzla görüşün gerekli birime sevkinizi gerçekleştirir zaten
Melikecaglayann tugcesakzci tatile gitmiştim bir hafta daha yeni döndüm kapalıyım aslında sadece yüzüm yandı ama onun etkisi de olabilir mi bilemiyorum. Kasılma komple vücutta oluyor titreme ve kasılma olarak kendimi sıkıyorum böyle istemsizce yarın gittiğimde soracağım inşallah