bihterquenn Hamileliğim boyunce öksürük çektim doktor reflu çocuk baskı yapiyo demisti. Ama öyle böyle öksürük değil idrar kacirma baskıdan dolayı öksürük burun akıntısı şimdi de devam ediyor bürun akintisi kesildi ama acayip boğazımda kaşıntı var beraberinde öksürük bir sürü doktora gittim astım dediler alerji testleri negatif astım ilaçları çarpıntı yapıyodu. Hamileliğim bende ne yaziiki böyle bişey bıraktı. Kendimi çok kötü hissediyorum boyle olanınız var mı ya da yakın çevrede 1.5 yıldır cebellesiyorum icmedigim ilaç kalmadı ama nafile yatirmiyor zor dalıyorum uykuya en son kulak burun boğaz doktorum psikolojik oksuurk dedi psikiyatriye gideceğim içimi dökmek istiyorum bunu yazarken bile gözlerim dolu dolu kusura bakmayın rahatsız ettiysem
bihterquenn bihterquenn çözüm olarak ne önerirsiniz inanın ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim oksuruklerime bebeğim uyanır işte bu en acısı ☹️
tugbapelin Benimde 5 gündür geçmeyen, nefes alırken zorlayan hırıltılı öksürüğüm var. Acile gittim 1000 mg Cec ilaç verdi pastil verdi.. Ama geçmemesi anormal ya . Çok gıcık birşey ! Acaba bebek büyüdüğü için mi oldu akciğerler daraldı,