Mervisnese Delircem artık 13+5 haftalik hamileyim ilk günden bu yana deli gibi uyuyorum kafam kalkmiyo resmen hayatımda bu kadar çok uyumadım benim gibi olan varmı ? Birde çok uyuyanin kızı olurmuş öle derler doğruluk payı varmi
LyliaMom Mervisnese burda uykusuz bi sürü hamile var. yazmayın böyle şeyler nazar olursunuz........ 🤣🤣🤣
bsrm Mervisnese canim ilk zamaar soyle oluyo sukret ilerleyen haftalarda uyumak istiyorim diceksin 30 haftaligim gece 4 bucukta uyuyup sabah 8 de uyaniyorum uymaka icim saga sola donuyorm.yok gel.iyo
Atlarlayasayan LyliaMom tam bunu düşünüyordum ya sabah 5-6 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum🤦🏽♀️🤦🏽♀️
LyliaMom Mervisnese ilk aylar öyle oluyor herkes, keyfini çıkarmaya bak yat uyu. ben de çok uyuyordum oğlum olacak onu da ekliyim.
Smye Mervisnese ne güzel kıymetini bilin 27 den sonra uykusuzluk başlıyor çünkü 😂 bende isyan ediyordumwheryerde uyuyorum diye keşke şimdi de öyle olsa 😂
ayazozgee Valla bende 11+2 yim kendimi uykudan alamiyorum bir türlü. Ne iş yapabiliyorum ne güç. Tembellik çöktü tamamen üzerime. Ne kadar sürer acaba bu durum😑
Gizem1504 Mervisnese Tekmelerden pek sanmam artık 2 ay var :) kızım olacak benim ama başlarda çok uykuluydum sizin gibi :)
Tugba1085 Nende ilk 3-4 ay kafamı kaldıramıyordum... kahvaltı ve akşam yemeğine uyanıyordum sadece.... bizimki erkek olacak, kız olacak teorisi çöktü galiba bu durumda 😅 he araba şuanda doğru dürüst uyku yok, sıpa geceleri içeride parti veriyor sanki😐🤯 Uyuyabildiğiniz kadar uyuyun cünkü sonra kacıyor uyku🤨
Arzymn deletenmom1841 bizde çok uyuyana tembel diyorlar, neyse bacım uykum varken uyu, doğurunca ararsın bu günleri 😁😁
nancy Mervisnese Mervisnese canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin ilk başlarda çok normal ben ikiz hamileyim senin haftalarında resmen kafamı kaldıramıyordum hatta eşim bile endişeleniyordu o derece diyeyim bence tadını çıkart sonra istesen de uyuyamıyorsun
Espbulut Mervisnese valla ben ilk 4 ay başımı yastıktan kaldıramadım ama bir anda geçiyor merak etme hatta 4-5-6. Ayların en aktif ayların oluyor 🥰 bu arada benim oğlum oldu 😄
Emira Mervisnese 😂😂😂😂 yat uyu tadini cikar ilk zamanlar oyle oluyor istemsizce yastikla kanka oluyor insan ah ah degerini bilemedim o caanim gunlerin 31 haftama girdim uyuyabilmek icin cirpiniyorum gece 2 saat uyusam dunyanin en mutlu insaniyim