Deniizzz125 Kızlar yarın 11+2 olucam kontrolüm var biliyorum çok erken ama 1 hafta sonra eşimin doğum günü var ona süpriz yapmak istiyorum cinsiyeti belli olur mu ? Bu tarihlerde cinsiyeti belli olanlar var mı değişiklik oldu mu?
nb- Deniizzz125 tahmin yapabilir ama kesin olmayabilir sonradan değişebilir yani. Başka bi sürpriz bul istersen
Miracleee Deniizzz125 ben 11. Haftada öğrendim canım. Erkek dediler hem devletteki hem ozeldeki doktorum. Erkek daha çabuk belli olurmuş ondan da olabilir.
Deniizzz125 Bebehlimmm bende görüyorum, okuyorum burda kendim hiç merak etmiyorum zaten de eşim çok meraklı bende bir sürpriz olsun istiyorum bakalım sorucam
Nazlii_ Deniizzz125 ben oğlumu 11.haftada öğrenmiştim doktor % 90 erkek demişti 13. Haftada % 100 dedi. Doktor tecrübeliyse ve cihaz iyiyse görülür diye düşünüyorum
Esraa_3 @"Deniizzz125 kız çocukları geç gösterir derler benim kuzım 12 haftalık göstermişti şuan 3 yaşında şimdi 9+4 hamileyim cinsiyetini bende merak ediyorum 🥺 önce sağlıkla gelsinler. Sen zaten doğum günü hediyesini vermişsin eşine ☺️
Deniizzz125 Esraa_3 kız bebekler daha geç gösteriyo yazılmış hep ama demekki erkenden anlaşılanda varmış
Pinark92 ben 11 +5 bugün doktorum emin olmamakla birlikte cinsiyeti söyledi ama emin değilim daha çok küçük dediği için cuma günü ikili taramayı bekleyip öyle ailelere söyleyeceğiz :)
Feyzsali Benimde dün kontrolüm vardı 11+2 ve doktor iki bacak arası boş kız olabilir diye tahminde bulundu bende bu kadar erken söylemesini beklemiyordum
Saryaa72 Deniizzz125 hamileyken o haftalarda bana erkek demişlerdi bidahaki ay gitiğimde kız dedi başka doktor ve kızım oldu🙏yani en iyi sonuç için 14 hafta bence