Nr_avc3 000 sezeryan olacağı için benimki de son 40 45 gibi duruma göre sizinde bebeginizde hareketlerinde azalma oldu mu iki gündür yavaş hareketleri bugün doktora gittik çok normal dedi
Erme Nr_avc3 benim bugün bir azalma var yarın kontrolüm var bakalım ne dicek fetal doppler var evde onla kalp atıslarına bakıyprım normal
000 Nr_avc3 benimde sezaryen olucak sanırım ters çünkü bebeğim hem bende sezaryen istiyorum bakalım hayırlısı benimde öyle gibi bazen takip etmeyi unutuyorum ama bilmiyorum 🧡🧡
Mervelina144 Nr_avc3 benimda son 57 gün yazıyor ama 40 haftaya göre hesapliyor uygulama ben sezaryan olacağım için benimde son 45 gün falan oluyor sanırım dimi
Tugcrdnn 000 benimde son 41 🥹 bu aralar kafam o kadar karışık ki normal doğum mu sezeryan mı diye uykularım kaçıyor. Bir de yürümek istiyorum ama çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum hemen. Sizdede var mı böyle bir durum
000 Tugcrdnn evet var benim bebeğim ters birde yürüdüğüm zaman çok kasiklarima sanki bıçak sapliyorlarmis gibi oluyor ayakları assagida olduğu için çöm baskı yapıyor nefes nefese kalıyorum bende terliyorum hemen 😅🧡
Nr_avc3 Erme benimde normlde randevum iki hafta sonra haftada iki defa kontrole gidiyorum iki gündür böyle olunca hemen acile gittim doktor sıkıntı yok dedi
hopefortomorrows 000 son 109 😅 ama cidden ben de bunu gördüğümüze inanamıyorum. Zaman geçmez gibi geliyordu.
Tugcrdnn 000 öyle mi benimki 30 da baş aşağıydı. Uyandığı zamanlar direk lavaboya koşuyorum resmen idrar torbasına baskı yapıyor 🥹 birde hareketi azaldı bu aralar sadece dönüş yapıyor alanı daraldığı için heralde 😵💫
Gamze4127 000 son 31 gün tabi sezeryanla olursa daha erkendir🤰 değişik bi his hamile olduğunu öğrendiğinden falan daha heyecanlı zamanlar