34+4 haftalığız dün doktor randevum vardı kontrole gittik hiçbir sorun yok bebiş sağlıklı kilosu 1 hafta önden gidiyormuş 2550 gr. 48 cm dedi doktorumuz. Nts de de bir sorun yok suyu vs hersey iyi gidiyor dedi. Doğumu sordum 14 Ekim gibi dedi. Çatı muayenesi için 26 Eylül de çağırdı. Sonrasında ben yurtdışına gidiyorum istersen seni 30 eylülde doğurtalım öyle gideyim dedi yani tam 37+0 oluyor. Suni sancı verilecek doğum başlarsa başlayacak olmazsa sezaryen alınacak. Ama ben hep normal doğum istiyorum(kilolu hamile kaldım iyileşmesi dikişler çok zor olacağını düşündüğüm için) ve doktorum da öyle diyordu son ana kadar bekleyelim normal olsun diye ama şimdi gittiği için böyle birsey teklif etti. Ailem saçmalama bırak 37 hafta erken ne zaman isterse o zaman gelsin neden zorla doğum başlatılıyor başka doktora geçiş yaparsın diyor, gittiğim hastanede başka iyi doktorlarda var doktorum da istersen öneririm dedi ama bi taraftanda beni 8 Aydır takip eden doktorumu bırakmak istemiyorum ne yapmam lazım hic bilmiyorum çok endişeliyim çok korkuyorum 😔