Yasdervse Kızlar günlerdir sitres içindeym ilk kez yumurtalıkta kist olustu agrıyorda .kürtaj sonrası olustu bundurumubyasayan varmı ? Ve yumurtada kist olup hamıle kalan varmı 🙏
Tiiffany Yasdervse gecmis olsun. Benim kist vardi doktor hamile kalamazsin demisti nitekim olmuyorduda zaten.Doktora git gel yorucu geldi. Sogan suyu ictim o ayin sonunda gebe kaldim
mavideniz6 Yasdervse nasıl bi kist bilmiyorum ama benim de kürtaj sonrası kistim oluştu doktor geçer 1-2 adetle atarsın dedi öyle de oldu
fidan_1952 Yasdervse kac cm amelyat gerekiyor mu? Iki kere yumurtalik kisti amelyati gecirdim ikisinden sonrada gebe kaldim biri sagliksizdi kurtaj oldum ondan sonr abidaha kist amelyati ve ondan sonra gebelik cok sukur simdi 8 ayligiz❤️
Yasdervse Tiiffany sizin için Çok sevindim. Bilgi için çok teşekkür ederim umarım bende tekrar gebe kalırım🙏
Yasdervse fidan_1952 3,5 cm lik cnm o anın şokuyla kist ile ilgili hiçbirşey soramadım cuma gıdecegım sanada cok gecmiş olsun senın kaç cm di ve olumsuz yanları neydi adet gecıkmesi vs varmı bilgi rica ederim