Duygu_52 Kızlar bıyıklarınızı hangi yöntemle alıyorsunuz ben cımbız kullanıyorum ama hem kökünden almıyor hemde kırılıyor çokda acı veriyor sıkıldım bu durumdan ne önerirsiniz hangi yöntemle almalıyım
Agg0207 Duygu_52 yüz için ağda bantları var canım onlardan kullanıyorum minik minik zaten hiç bir tüy bırakmıyor
000 Duygu_52 ben iple alıyorum gayette iyi alıyor kökünden baya bir sürede çıkmıyor çiksada çok nadir çıkıyor tek tük
2boymoms Duygu_52 lazere gidebilirsiniz 3 4 seansta bitiyor çok rahat keşke kaslarda da olsa vala ben önceden gitmedigime çok pişmanım
FatSon9993 Duygu_52 ben ip kullanıyorum ve gayet iyi alıyor ağda bana gelmiyor o yüzden ip iyi oluyor
Asya011 Ben yıllardır iple alırım kendi kendime öğrendim bence tertemiz yapıyor ip en küçüğünü bile alıyor YouTubedan. Video izleyin alışınca eliniz kolay
Duygu_52 Asya011 Bi ara denemiştim ama başaramamıştım canım tekrar bi deneyim o zaman teşekkür ederim 🙏
Duygu_52 2boymoms Canım bizim bu tarafta iyi lazer yeri yapan var mi bilmiyorum araştırmam lazım teşekkür ederim önerin için
mervemurat16 Duygu_52 ben iple alıyorum çok varsa ağda yapıp üstünden iple geçiyorum cımbız sertleştiriyor kılı
Minikperi Duygu_52 ben jiletliyorum ama evde lazer aletim var onunla zaten yok gibi bir şey sarıya döndüler. Onları da jiletle alınca ne kalınlaşıyor ne de hızlı çıkıyor. Ayda bir yapıyorum bunu.