kubraytekinayan Kızlar zeynep kamilde ssvd yapıldığını duymuştum bi bilgisi olan varmı bu konuda ? 26 eylüle randevu aldım Resul karakuşa ama tam bilgim yok ssvd yapıyomu yapmıyormu ?
Canseel13 kubraytekinayan bende üöraniye devlette takipliyim gebelik okulunda birisi ssvd sordu ümraniye devlet minimum 3-4 yıl geçmeden yapmıyormuş risk almamak adına ama zeynep kamil 2.yıl itibari ile deniyormuş eğitim veren ebe öyle söyledi hatta eğitm alanlardan birisi sırf bundan dolayı doğumuna oraya gideceğini
kubraytekinayan Bebetooooooooooo yapıyolar ama ordaki hemşire şöyle söyledi ama senin doğumun başladığı zaman nöbetci doktor ssvd yi deateklemeyen bir doktorsa eğer seni direk sezeryana alır bunu göz önünde bulundurarak gel dedi 😏
Bebetooooooooooo kubraytekinayan ne kadar saçma ya işin şansa kaldı yani . E o şans bizde olsaydı zaten sezeryan olmazdık . Bi Dr ile görüştüm 45 in TL dedi ssvd için Allah’tan korkuyorlar mı hiç gerçekten bu ne biçim bi fiyat Medipol gibi bi hastane normal doğumu 7 bine yapoyorlen bunlar ssvd için 45 bin istiyorlar aradaki uçurum fark ne ya
Esra_Omer_21 Bebetooooooooooo gercekten banada çok sacma geliyo ssvd olmak isteyip de fiyat yuzunden olamayan o kadar çok insan var ki tamam tehlikeleri var ama o kadar fahis fiyata almaya ne gerek var en fazla iki uç koy üstüne yada dogum nasil sonuclanirsa onun parasini al ne gerek var tonlarca paraya😖😖
kubraytekinayan Bebetooooooooooo gerçekten çok saçma sonuç olarak normal doğum yaptırıyosun 45 bin nedir yazık günah he aksi bi durum olur ozaman al parayı anlıcamda ama yok yani millet bu parayı nasıl vericek diye hiç bi düşünceleri yok gerçekten ssvd düşünmek bile hayal oluyo gerçekten