prensinannesi2024 21+4 günlük sizce ne zaman yıkama liyim hafta sonu cumartesi günü 22 hafta olacaz dogumum ne zaman bilmiyorum şimdiden yikamalimiyim
yenibirannis prensinannesi2024 33 haftalıkken yıkama ütü yerleştrme yaptım 34 de çanta hazırladım şuan 36 haftalıgz iyi ki de yapmışım 34 ten sonra agrlasıyosun iyice 34 haftaya kadar herşeyn hazr olursa kafanda rahat olur canm hayrlı doğumların olsun 😇🙏
minikmucizeemaak prensinannesi2024 26 haftalıkken yıkadım ütüledim yerleştirdim, çantayı hazırladım. Oda yaptım zaten hepsi odasında duruyor bidaha ağırlaşınca uğraşamam diye erkenden yaptım, iyi ki yapmışım
prensinannesi2024 yenibirannis seninde cnm ikinci hamileligim ama insan gene unutuyor ilk çocukta bişey anlamıyorsun ağırla diyorsun bide çok, uygun varsa daha zor
prensinannesi2024 minikmucizeemaak bende öle yapmayı düşünüyorum çünkü 3 buçuk yaşında oğlum var agirlasirsam hiç yapmam
Gizmoo prensinannesi2024 20 haftadayım daha hiç bişey almadım. Alınca Yıkama işini 30 dan sonra yaparım
Sweety11 prensinannesi2024 35 e bırakmıştım ama keşke bırakmasaymışım 36. Haftada doğum yaptım eksiklerim vardı ama biraz daha erken hazırlanılması gerekiyor bence bu sefer 30 da hazır edecem inşallah
prensinannesi2024 Sweety11 benimde öle oldu 33 de filan hazırlamıştım 36 doğum oldu erken yapmayı düşünüyorum
Agg0207 prensinannesi2024 ilk hamilelikte erkenden yaptım herşeyi hevesle ama inanki o mis gibi kıyafet bebek kokusu gitti cantamdaki herşeyde kirismisti 😂31 den önce hicbirsey yapma bence ben 32 de yıkamaya başladım herşeyi tek tek utuledik çantamı hazırladm anca zaten
Mavisim3457 Alacaklarını bitirdiysen artık daha bir şey almayacaksan 31-32 haftalar bence ideal. Daha ilerisi evet insan konuşurken bile yoruluyor ,hareket yorulmasını sen düşün
asyasemin Kimsenin gebeliği kimseye benzemediği için ben 20 küsürlü haftalarda yavaştan herşeyi yapmaya başladım 30 lu haftalarda tek tük eksikleri hallettim iyikide öyyapmışım. Çünkü ağırlaşıyorsun tansiyonun düşüyor vs. Senin kendini nasıl hissettiğine bağlı
Kukulikukuli12 prensinannesi2024 İlk hamileliğimde 32 34 gibi yıkamış valizimi herşeyini hazırlamıştım. Şimdi 2.ye hamileyim. Şimdide en gec 34 de yaparım. Suan 27 haftalıgım zaten kzıımın dolabını düzenlicem yazlıklar kalkıp kışlıklar gelecek falan sonra da bebeğin eşyalarını yasvastan yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirmem yine 32 yi bulur yavas yavas
prensinannesi2024 Kukulikukuli12 kendini yormadan 2 . Hamilelik daha zor benimde öle hamilelik zor geçiyor bende
prensinannesi2024 fizikcianne ayrıntılı ya gircem 19 da ondan sonra yavaştan yavaştan yapacam hayırlısıyla