Sevcanyilmaz Arkadaşlar selam 12. Haftadayım doktorum kan ilacı verdi normalde de bulantılarım çoktu ilaç daha da Çoğalttı. İlaç kullanmadan kan değerlerimi yükseltmek için ne yapabilirim veya siz nasıl kullandınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız 🙏
Eboz Sevcanyilmaz feramat mi verdi gece yatmadan icin biraz tok oluyorsunuz mideniz bulanmaz ilaclar yukseltir tek
Zeeynep1 Sevcanyilmaz doktora başka ilaç yazdır bence ne yesende yükselmez kan son aylarda özellikle bebek kandan beslendiği icin .Bende mide m bulanıyor diye içmedim kan değerlerim çok düşmüş farklı farklı ilaç denedik biri yaradı çok şükür
yenibirannis Sevcanyilmaz ben kullanmadm kabızlık problemim var diye her sabh aç karnına bi yemek kaşığı pekmez içtim bol üzüm ve kan yapıcı şeyler yedim şuan kanlarım çok iyi
aysee-yakupp01 Sevcanyilmaz bana da hap şeklinde vermişti bulantı yapmıştı söyledim suya katılandan verdi o bulantı yapmadı çok şükür 🙏🏻 ama Demir ilacı çok önemli içmemezlik yapmayın ben ilk başlarda hiç düzenli kullanmadım çarpıntım nefes darlığım oluyordu hep son aylarımda o kadar düşmüştü ki takviye yapmak zorunda kaldılar
Dilan_ylmz @Sevcanyilmaz ben kan ilacını çok kullanmadim benimde midemi çok kötü yaptığı için siyah üzüm yiyorum pekmez falan da iyi ama daha kan düşüklüğü yaşamadım şükür
Sevcanyilmaz aysee-yakupp01 teşekkür ederim düzenli kullanmaya çalışıyorum ama ne zaman içsem hep kusuyorum gece yatmadan önce almayı deneyeceğim 🙏