30 hafta 4 günlük gebeyim dün harika bir perinatologla tanıştım çok güzel bir şekilde muayenemi olduktan sonra serklajı yapabileceüini bebeğin kesesinin aşağıya dahi inmediğini ve gayet başarılı olacağını söyledi,Rahmimde yapısal durum tespit edildi dinamik bir rahme rahibim en yfak bir şeyde tamamen açılıp en ufak bir şeyde tamamen kapanabiliyor ultrason ölçümlerinde vajinalde normal 23 çıkıyor 1 saniye içinde rahim kapanıyor 35 çıkıyordu ve gözle görülebilecek haldeydi doktorum hatta dedi ki kendi eşim olsa kesinlikle serklaj yapardım gece serklaj işlemine alındım işlem çok başarılı geçmiş çıktığımda hemşireler bana güzel haberi verdiler 37 ye kadar içeri tıktık gibi tabi ondan sonra me zaman gelir paşam bilemem😂ama bu süreçte iki üç haftadır çok doktor gezdim çok kere hastaneye yattım görmediğim tedavi kalmadı ve doktorumu çok araştırarak ve birçok hekimin önerisiyle buldum.Bir gün oldu ağrım nerdeyse yok lekelenmem çok az şu an gzel bir hastanede yatıyorum bebek de ben de kesesi de bebeğimin çok iyiyiz çok çok ileri bir haftada olmama ve dünya üzerinde belki de ilk 30 unda serklaj yapılan gebe olmama rağmen ben dahi iyi durumdayım Allahıma binlerce kez şükürler olsun 🙏serklajdan korkmayın özellikle de yapılması gereken durumlarda,, 37.haftamda dikişleri alacağız ondan sonra da istediği zaman gelebilir,en azından bebeğim termi tamamlayacak zaten önümüze çook az bir hafta kaldı onu da yatak istirahati ile geçireceğim.Önce Rabbime şükürler olsun sonra da muhteşem doktorumdan Allah razı olsun Rabbim dermansız dert vermez kimseye isteyen kişiyle doktorumun ismini paylaşabilirim Allah ondan razı olsun🩵