tugceetiin07 Kızlar merhaba dün doğum yaptım ve göğüs ucum hemen yara oldu canımdan can gidiyor emzirirken ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz
alparslangur tugceetiin07 Ben daha doğum yapmadım ama ayvanın jelini ve tahininin üste çıkan yağını öneriyorlar deneyin isterseniz😊
Feyzabeyoglu tugceetiin07 lansinoh krem iyi geliyormuş bide kantaron yağı iyi geliyormuş diye okudum canım. Ama kantaron yağı sürdükten sonra memeyi emzirmeden önce temizlemen gerek
Gizgiiiz tugceetiin07 Gümüş kapak der susarım canım gitti sanıyordum ucu kanıyordu artık 1 hafta içinde iyileştirdi başka hiç birşey kullanmadım bir dahada hiç yara olmadı
Tatar59 tugceetiin07 göğüs kalkani hemen temin edin eczanelerde ebebekte var. Süt toplaniyo içinde. Meme ucu sütun içinde kaliyo cabuk iyilesiyo. Onun dışında kremleri deneyebilirsiniz, zeytinyağı süren var. Herşeyi denedim ben göğüs kalkanı fayda etti
nunusmom tugceetiin07 bnmde öyle olmuştu sütyeni bırakın atlet dahi giyemezdim. Ne kremler kullandım işe yaramadı size tavsiyem kavrulmamış beyaz tahin alın küçük bi kavanoz üstğnde bireken yağından sürün göğüs ucunuza emzirdeğiniz zmnlarda emzireceğiniz zaman yıkamanız gerekecek ama 😇 umarım iyileşir bir N önce