Esra_Omer_21 Anonimi1 adet bir gün gecince kaset test ile ogrendim ama adetimden bi iki gün once yapsam yine ogrenirmisim cok netti cunku cizgiler
myangelson Anonimi1 yumurtlamani biliyorsan üzerinden 14 gün geçince görebilirsin. Ama geç döllenme vs olmadıysa genelde adet günü veya adet gecikmesinin 1-2 gününde öğreniliyor kesin olarak
1prensesannesi__ Aslında erken testler adetten 6 gun oncesi bile gösterir diyolar ama adet gunu yapilmasini tavsiye ediyolar bide her testin hcg olcme degeri farkli oluyo
Evremoz Anonimi1 benim adetim 1 hafta gecikti kasette Bi gözüken bir kaybolan hayalet ötesi Bi çizgi vardı. Erken testte ince çizgi gördüm eş zamanlı olarak kan verdim beta 27 idi.
Gunes1723 Adet olmam gereken gün yaptım , çok net çizgi ile öğrendim Rabbim gönlüne göre versin inşallah
minikos Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti bugün test yapayım bi dedim negatif çıktı 😕 ne zaman yapsam birdaha acaba @adatuna
adatuna minikos benim de ilk ayda olmamıştı yumurtlamayı görmenizle pek ilgisi olmuyor maalesef diğer ay inş🫶🏻