aslanprenses_ Leydi9 şekerin filan var mı yoksa bebiş mi aldı tüm kiloları 🥰 dağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼
BillurGE Leydi9 oğlumda 3 kilo doğmuştu. Sanki bu bebeğim kilo almicakmış çok küçük kalcakmış gibi geliyo inşaAllah doğuma kadar alır biraz daha. 38 haftalık oluyo benim doğumum az kaldı 36 oldum nerdeyse. Tamam kilo da çok önemli bi şey deği bakıldığında ama ilk doğduğun sağlıklı olabilmesi için önemli bi de bunun ödemi falan var ilk günlerde kiloda vericek 😒
Bilinmiyorr Benim en son 28 haftalıkken 950 gram ve boyu 42 cm şuan 30 haftaligim ne kadar oldu bilmiyorum
Leydi9 Ebus2045 normal 2 gün öğün kuzum bazen genetikte olabiliyor ama bu sıralar biraz cevize ve yoğurt yemeye başladım
avakadominigi aslanprenses_ 3200-3600 doğum için ideal ama annenin vücut yapısı o anki psikolojik durumu her şey birer etken tabiki.
BillurGE Tabiki doğumdan sonra illaki alır bir sağlık sorunu yoksa benim endişem kilosunu yetersiz görüp küveze alırlarsa diye sanki 2500 olmicakmış gibi geliyo 😒 oğlumda yoğun bakımda yatmıştı hasta olduğu için düşünmek bile istemiyorum aynı şeyleri