Dilara9889 Hanımlar merhaba 1 senelik evliyim 3,4 ay korunduk sonrasında korunmadık ama yumurtlama takibi vs yapmadım gebelik planlıyorum önerdiğiniz ovülasyon testi beslenme şekilleri nelerdir önerdiğiniz yiyecekler nelerdir ?
SibelAdem0506 Dilara9889 Bende üç ay boyunca ovulasyon testi kullandım ama insanı strese sokuyor bence sonra bıraktım bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldım o dönem de sadece arı sütü bal polen karışımı kullandım
Arasmom_ Dilara9889 aktardan hurma poleni almanı tavsiye ederim bala karıştırıp kullan. Hurma polenin faydalarını önce araştır ama. Paketli gıdalardan abur cubur özellikle cips ve koladan kesinlikle uzak dur ben 8 aydır komple hayatımdan çıkardım. Avakado havuç ve incir doğurganlığı arttırıyor.
Yaseminn2345 Ben trendyoldan aldım ovulasyon testi ve faydasını gördüm. Instagramda o testin satıcısı var sayfasında birçok bilgi var. Mesaj atınca da ilgileniyor.
Esmaaaa123 Hormon testi yaptırdınız mı? Mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim.Neyden kaynaklandıgını bulup ona göre ilaç ve kürlerle daha hızlı bir süreç olacaktır. ♥️