Feyzasucu Kızlar nasılsınız benım hıc bı belırtım yok mıde bulantısı agrı sızı keseyı gorup kalp atsını duyana kdr bebegı hıssedemıcm sanırım heyecanla bekliyorum :S
Tazeannevebebegi Feyzasucu ben bugün 6+1 im sabahları mide bulantılarım oluyo bugün de kalp atışlarını duymaya gidicez 😊
Elmassfl Feyzasucu bebeği hissetmen için çok erken daha canım sadece bulantı ve uyku dan başka bişey hissedemezsin
Deletedmom344 Feyzasucu Ben de bugün gördüm keseyi ve bende de daha hiçbir belirti Yok gerçi bulantı inşallah olmaz da😂
MeltemAsel İkinci hamileliğim 6. Haftam bugun ilk bebeğimdede bu dönemde başlamıştı istifralarım. Yorgunluk sürekli uyku hali var gündüz işteyim akşam evde varla yok arasındayım 🤣
Deletedmom004 MeltemAsel İş yerinde çok uykun geliyor mu canım. Ben sürekli başımı koyup yatmak istiyorum
MeltemAsel Feyzasucu amin inşaAllah duydum canım ama lekelenmem oldugu icin normal randevumdan önce gittim alttan muayne olmak zorunda kaldım duyduk dr skntı yok dedi ama lekelenme cok kafama takılıyor.
Feyzasucu MeltemAsel ılk yerlesme kanaması genelde oluyormus bende hıc olmadı daha ama benim de hıc muayene olamadım kese dır kalp atısıdır duyamadk hıc
Busrak26 MeltemAsel evet maalesef bende de aynı sıkıntı devam ediyor progestan verdi günde 3 tane içiyorum😖
Sinemkrdg Bende 6ıncı haftadayım ama reglimin geçtiği haftadan beri mahvoldum kusmalar bulantılar corba kokusuna bile dayanamıyorum :( bende alttan muayene oldum kalp atışı düşük deyip pregeston verdi kalp atışını bana açmadı
melegin-annesi Tazeannevebebegi ya benimle aynı dönemdesin ben daha gitmedim kalp atışı için duydunuz mu acaba ?
Papatyam34 Feyzasucu o zaman cok şanslısın kıymetini bil 😊 ben oturduğum her yerde uyuya kalıyordum 8. Haftaya kadar . Akşamları 7 de 8 de uyuyordum.
Sitemkar Feyzasucu ..benim kesem de gozukmedi insallh hepimizde saglicakla bebeyimizi kucamiza aliriz seninki kac haftalik canim
Gizemkeskn Merhaba arkadaşlar bende 3aralıkta öğrendim hamile olduğumu adetim 5gün gecikmişti beta 300çıktı sizce düşük mü değerim
Gizemkeskn Feyzasucu daha önce düşük yaptım ya çok korkuyorum gene aynısı mı olcak diye doktor kalkma yerinden dedi yarın gidicem keseye bakcak var mı yok mu diye dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻🌺💕
Feyzasucu Gizemkeskn benım de ılk gebelıgım ama etrafımda cok hamıle var cogunun lekelenme olmamıa benm de olmadı adetımde gectı mesela suan 5 haftalıkdan fazla hesaplamama gre ama benımde keseye bakılmadı daha 17sınde gunum
Gizemkeskn Feyzasucu benim en son adet tarihim 29ekim ya şu an kaç haftalık oluyor çevremde soracak kimse Yok doktor da bişe demedi